Kennismaking met mijn praktijk voor kindercoaching

​In het vrijblijvende kennismakingsgesprek gaan we erachter komen wat er in jouw kind omgaat en welke problemen ervoor zorgen dat hij of zij niet volledig gelukkig is. Misschien komt jouw zoon of dochter niet goed mee op school door concentratieproblemen of heeft hij of zij moeite om met andere kinderen om te gaan. Voor elk probleem kunnen er spelenderwijs praktische vaardigheden worden aangeleerd waardoor jouw kind niet langer stilstaat in zijn of haar ontwikkeling.

Praktijk voor kindercoaching - aandacht om te groeienAandacht om te groeien

Ik loop graag even met jullie mee om zo samen een weg in te slaan naar persoonlijke groei. Groei voor zowel jouw kind als jezelf. Met heel mijn hoofd en hart denk ik mee in jullie wensen. Ik zoom in op jullie vragen en problemen terwijl jouw kind op de fijne speelplek in mijn praktijk rustig kan wennen aan de omgeving en aan mij. Samen kijken we naar de kwaliteiten en talenten van je zoon of dochter en onderzoeken we welke coaching methode het beste bij je kind past. Met iedere coaching methode streef ik ernaar dat jouw kind weer glimlachend door het leven gaat en met plezier naar school.

​Welke methode past het best in mijn praktijk voor kindercoaching

In mijn praktijk voor kindercoaching bied ik kindgerichte coaching, de Kids’ Skills methode en de Coachee methode. Bij het maken van een keuze voor een methode kijk ik vooral naar de persoonlijkheid van jouw kind. Wat zijn haar/zijn talenten en kwaliteiten? Moet een coaching heel duidelijk en overzichtelijk worden aangeboden of mag het allemaal wel wat losser? Ook neem ik natuurlijk de wensen van jou als ouder mee in het geheel.