Bepaal wat de beste volgende groeistappen zijn voor jou en jouw kind

In een  1- op – 1 coachingsgesprek kijken we naar een strategie voor de komende maanden!


Wil jij meer harmonie en rust in huis met je gezin?

En zit je vaak met je handen in het haar, omdat:

  • Je kind snel en/of regelmatig ontploft
  • Jouw kinderen vaak samen ruzie om niks hebben
  • Thuis de spuigaten uitloopt terwijl er op school niks aan de hand is
  • Je even niet zo goed weet wat je aan de situatie kunt veranderen

Meld je dan nu gratis aan voor een 30 minuten durende 1-op-1 telefonische Inzichtsessie (t.w.v. €37,-) met Kindercoach Fiona!

Omdat er ontzettend veel mensen gebruik willen maken van de gratis sessie, is het verstandig om jouw plek zo snel mogelijk te reserveren!

De gegevens die je achterlaat worden enkel gebruikt voor deze sessie.


Mijn rol als kindercoach in Friesland

Kindercoach FionaVoordat ik kindercoach in Friesland werd werkte ik in het (speciaal) basis en voortgezet onderwijs als vakdocent bewegingsonderwijs. Inmiddels heb ik ruim zesentwintig jaar als vakdocent op de verschillende basisscholen, sportverenigingen en zwemschool gewerkt.​

Binnen het basisonderwijs kreeg ik steeds vaker te maken met kinderen die in hun dagelijkse leventje vastliepen door problemen. De samenleving is zo veeleisend geworden dat veel kinderen moeite hebben zich staande te houden. Om deze kinderen intensiever te begeleiden en een extra steuntje in de rug te geven ben ik begin 2015 de post-HBO opleiding kindercoaching bij BGL & Partners gaan volgen en succesvol afgerond.

Ik geloof dat de toekomst van de wereld om ons heen sterk afhangt van een beter begrip van onze innerlijke wereld. Ik wil daarom een brug slaan tussen de innerlijke wereld van het kind en de wereld om hem of haar heen.