Samenspel Challenge

Wil jij deze zomer ook op een speelse manier een aantal weken extra aandacht geven aan de verbindingen in je gezin?

Teambuilding voor je gezin

Met deze speelse uitdaging kun je de komende zomerperiode je gezin een aantal weken extra aandacht geven aan de verbindingen en fun.

Twaalf weken daag ik je uit om samen met je gezin voor een dagelijkse portie fun en verbinding te zorgen. Hoe klein of groot jouw gezin ook is. Er zijn heel veel leuke activiteiten te verzinnen zijn die weinig of geen geld kosten, want deze Samenspel Challenge gaat vooral om samen leuke dingen doen.

Eenvoudig, creatief en bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Zo werkt het

  • 12 weken lang ontvang je een challenge in je mailbox om met je gezin een gezellige, uitdagende of grappige activiteit doen.
  • Je speelt ze met het hele gezin, hoe groot of klein dat ook is. Speel elke week – of zo vaak als jij wilt – met elkaar een challenge.
  • Hebben jullie vier, acht of twaalf challenges voltooid? dan is het tijd voor een feestje!

 

Teamwork makes the dream work

Een van mijn kernwaardes is verbinding met je gezin. Hoe fijn is het om middenin je drukke leven af en toe tijd voor elkaar te hebben? Gewoon om bij elkaar te zijn en samen iets leuks doen. Elke challenge die je samen speelt, kan je zomaar een beetje dichter bij elkaar brengen, een stukje teambuilding met je gezin. Bij deze challenge heb me laten inspireren door de Family Factory en mijn eigen werkervaring binnen het bewegingsonderwijs.

Ontdek samen! Ken je anderen die dit ook leuk lijkt, delen mag!

Ga jij de uitdaging aan? Vul dan hieronder je naam en e-mail in.

Meld je hieronder aan.

    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring