Gratis Ontdeksessie

Zit jij als ouder in een lastig parket? Je kind zit niet lekker in zijn of haar vel. Je dacht dat het wel overging, maar het wordt eerder erger. Waar begin je bij een angstig, agressief of onzeker kind en hoe krijg je je kind zover dat hij of zij openstaat voor een uitdaging?

Praktijk voor kindercoaching - aandacht om te groeienJe zit met je handen in het haar en maakt je zorgen. Ondertussen ben je door je eigen oplossingen heen. Het lijkt of niets meer lukt en je wilt zo graag het beste voor je kind.

Stel je eens voor

  • dat je kind zijn of haar emoties op een fijne manier uit;
  • dat je kind zich zelfverzekerd voelt en weerbaar is;
  • dat je kind sociale vaardigheden ontwikkelt;
  • dat jij begrijpt waar het gedrag van je kind vandaan komt;
  • en dat jij je kind kan helpen met lastig gedrag en moeilijke situaties.

Ben je klaar met je zorgen maken over je kind? Wil je twee gouden tips waarmee je snel wat ontspanning creëert en wil je jouw kind laten ontdekken wat zijn of haar kwaliteiten en talenten zijn? Dan is de gratis ontdeksessie echt iets voor jullie.

Aandacht om te groeien

In de vrijblijvende ontdeksessie gaan we ontdekken wat er in jouw kind omgaat en welke problemen ervoor zorgen dat hij of zij niet volledig gelukkig is. Misschien komt jouw zoon of dochter niet goed mee op school door concentratieproblemen of heeft hij of zij moeite om met andere kinderen om te gaan. Voor elk probleem kunnen er spelenderwijs praktische vaardigheden worden aangeleerd waardoor jouw kind niet langer stilstaat in zijn of haar ontwikkeling.

Ik zoom in op jullie vragen en problemen terwijl jouw kind op de fijne speelplek in mijn praktijk rustig kan wennen aan de omgeving en aan mij. Samen kijken we naar de kwaliteiten en talenten van je zoon of dochter en onderzoeken we wat ik eventueel voor jullie kan betekenen.

Heb je lang genoeg aangemodderd met het probleem/de problemen van je kind?
Meld je dan nu aan voor mijn gratis ontdeksessie.