Week van de kindercoaching

Elk jaar in april vindt de Week van de Kindercoaching plaats.

Tijdens deze week worden diverse activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor รฉn het aandacht schenken aan het vakgebied kindercoaching. De activiteiten bieden ruimschoots gelegenheid om ouders en kinderen te informeren over kindercoaching en wat het voor kind en ouders kan betekenen.

Zoek jij voor je kind een leuke, creatieve en vrolijke manier om aan de slag te gaan met sociale vaardigheden en onderwerpen zoals:
โ€ข ๐—ญ๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป
โ€ข ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ผ๐—ฝ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป
โ€ข ๐—ฃ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป
โ€ข ๐—ข๐—บ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป
โ€ข ๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป
Dan is de Ziezo Spelmiddag iets voor jouw kind!

Het Ziezo Samenspel

Het ZIEZO Samenspel is een leerzaam, creatief, vrolijk en ontspannend spel voor twee tot tien spelers van ca. 8 t/m 12 jaar.

Het ZieZo-samenspel is een bordspel dat de sociaal-emotionele ontwikkeling, communicatie, weerbaarheid en zelfvertrouwen ondersteunt en vergroot. Samenwerking, weerbaarheid en veiligheid worden op een speelse manier onder de aandacht gebracht. Het spel wordt mรฉt elkaar gespeeld en niet tรฉgen elkaar. Niemand kan winnen of verliezen.

Bij voldoende animo zijn er ook extra momenten in te plannen.
Voor scholen is dit ook beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden. Altijd al willen weten wat een kinder- en jongerencoach kan betekenen voor jou en je kind?

Meld je kind nu aan en maak gebruik van onze eenmalige aanbieding!
๐—ก๐˜‚ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ โ‚ฌ๐Ÿฑ,- ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ! ย  normaal โ‚ฌ15,-per kind
Tijd: 10:00-11:30h
Locatie: Wetterwille 2, Gorredijk

Voor vragen, informatie of aanmelding via het contactformulier.